21 Ekim 2013 Pazartesi

ÇOKOPRENS KURABİYE

 MALZEMELER
250 gr. margarin
1 su bardağı pudra şekeri
çeyrek çay bardağı sıvıyağ
1 paket vanilya
alabildiği kadar un
HAZIRLANIŞI
oda sıcaklığındaki margarine şekeri, sıvıyağı ve vanilyayı ekleyin
azar azar  dökerek ele yapışmicak hale gelene kadar un ekleyin
oluşan hamuru mutfak tezgahında açın bir çay bardağı ağzıyla
yuvarlaklar kesin yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizin
yuvarlakların yarısının üstüne kürdanla delikler yapın
ısıtılmış fırında 170 derecede 15 dakika pişirin
fırından çıkarıp soğutun
daha sonra düz kurabiyelerin ortasına bir çay kaşığı kadar nutella
koyup delikli kurabiyeleri üstüne kapatın
bu şekilde hepsini tamamlayın
lezzetli ve hoş görünümlü bir kurabiye oldu afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder