23 Ekim 2013 Çarşamba

MİLFÖY MANTI




          BİLDİĞİMİZ  MANTININ YERİNİ TUTMASADA  FARKLI LEZZET ARAYANLAR İÇİN ALTERNATİF Bİ TARİF



MALZEMELER

1 PAKET MİLFÖY HAMURU
250-300 GR KIYMA
2 ADET SOĞAN
TUZ KARABİBER


ÜZERİ İÇİN

1 KASE YOĞURT 
SARIMSAK

 SIVI YAĞ
PUL BİBER






                Öncelikle  soğanlar ve kıymalar kavrulup  baharatı eklenir. 
                 Milföy hamurlar 4 e bölünür  her küçük karenin içine kavrulan malzemelerden konularak bohça gibi kapatılıp ters çevrilerek tepsiye dizilir.
                İyice kızarınca  üzerine sarımsaklı yoğurt ve  kızdırılmış yağda biberle servis edilir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder