20 Ekim 2013 Pazar

NEFİS TATLI TOPLAR

TATLI TOPLAR
MALZEMELER
3 su bardağı süt
7 çorba kaşığı irmik
7 çorba kaşığı toz şeker
1 paket krem şanti
hindistan cevizi yeteri kadar
süslemek için fındık,badem,ceviz,fıstık hangısını arzu ederseniz
HAZIRLANIŞI
süt irmik ve şekeri tencerede karıştırarak pişiriyoruz muhallebi kıvamına gelince ocaktan alıp soğumaya bırakıyoruz ara sıra karıştırarak topaklanmasını önlüyoruz soğuyan muhallebiye toz halindeki krem şantiyi katıp iyice karıştırıyoruz elimizi suya batırıp toplar halinde yuvarlıyoruz ve hindistan cevizine buluyoruz isteğe bağlı fındık badem fıstık ceviz ne isterseniz onunla süsleye bilirsiniz
AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder